Dragan Nikolić van životne opasnosti

Izvor: Story, 22.Maj.2015, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Nikolić van životne opasnosti

Sedamdesetjednogodišnja zvezda srpskog glumišta, koji je nedavno operisan, prebrodio je krizu, komunicira, počeo je samostalno da diše i skinut je sa aparata.

Dragan Nikolić, Story arhiva

Direktor Kliničkog centra Srbije prof. dr Miljko Ristić potvrdio je za Kurir da se slavni glumac nalazi u Urgentnom centru u teškom zdravstvenom stanju, ali mu se srećom oko 23 sata stanje poboljšalo.

- Njemu je nedavno urađena operacija debelog >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << creva i bio je pušten kući, ali se pre nekoliko dana vratio u bolnicu zbog temperature i problema sa plućima. Pošto je bio u kritičnom stanju koristio je respirator za disanje, ali srećom večeras mu je stanje poboljšano. Odvojen je od aparata za disanje, komunikativan je i oseća se bolje - rekao je prof. Ristić Kuriru.

Supruga slavnog glumca Milena Dravić neprestano je uz njega.

Velikan srpskog glumišta već neko vreme boluje od teške i opake bolesti.

Nikolića je u februaru ove godine, na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centa, operisao vrhunski stručnjak, prof. dr Zoran Krivokapić.Tada je otkriveno da ima problema s debelim crevom. Prema pisanju medija, Nikolić se tada osećao dobro.

Glumac je i u oktobru 2014. primljen u bolnicu zbog istih problema.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.