Dragan Nikolić hitno prebačen u bolnicu

Izvor: Story, 17.Okt.2014, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Nikolić hitno prebačen u bolnicu

Dragan Nikolić poslednjih meseci ima velikih problema sa debelim crevom, zbog čega je primljen na ispitivanje na Drugu hiruršku kliniku

Dragan Nikolić, foto: story press

Dragan Nikolić (71) završio je u bolnici, saznaje Kurir. Legendarni glumac poslednjih meseci ima problem sa debelim crevom, zbog čega je rešio da se podvrgne detaljnim lekarskim ispitivanjima. On je proveo nekoliko dana na Prvoj hirurškoj klinici, na trećem odeljenju, koja se nalazi u sklopu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Kliničkog centra, i uradio analize.

Na osnovu dobijenih rezultata koji se očekuju za nekoliko dana Nikolić će znati da li će biti operisan.

- Dragan je bio na pregledu kod svog doktora, slavnog hirurga Zorana Krivokapića, člana Britanske kraljevske akademije hirurga, koji mu je uradio detaljne analize jer se ne oseća najbolje. Nakon konsultacije, medicinska sestra mu je izvadila krv, a mokraću je dao na ispitivanje. U bolnici se zadržao tri dana, a kad će ponovo posetiti kliniku, nije poznato, jer to zavisi od rezultata i dogovora s lekarom - ljubazno nam je rekla jedna medicinska radnica.

Ovim povodom pozvali smo legendarnog glumca, koji je i sam potvrdio naša saznanja.

- To što sam bio kod lekara je samo moja privatna stvar. Molim vas da me razumete - rekao je glumac ne želevši da otkriva uzrok zdravstvenih problema.

Inače, Dragan Nikolić već godinama ima i velike probleme s kičmom, o čemu su mediji već pisali.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.