„Doktori za brendove“ u globalnom REBRAND Hall of Fame

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Okt.2015, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Doktori za brendove“ u globalnom REBRAND Hall of Fame

Prva regionalna branding agencija Brandoctor, rame uz rame sa velikim globalnim igračima poput Interbranda, Landora, Siegel + Gale i FutureBranda

Svetski autoritet na području brendiranja REBRAND protekle nedelje je objavio svoj Hall of Fame™ u koji je uvrstio 26 brend konsultanata, među kojima su i stručnjaci iz prve regionalne brending agencije Brandoctor. Ovi su se «doktori za brandove» tako našli rame uz rame sa velikim globalnim igračima poput Interbranda, Landora, Siegel >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << + Gale ili FutureBranda.

REBRAND Hall of Fame™ najveće je globalno priznanje za brand konsultante, prepoznaje one koji su tokom proteklih 10 godina uzastopno dobijali nagrade za uspešne, efikasne transformacije brandova, odnosno kroz rebranding. REBRAND je prvi na svetskom nivou počeo sa ocenjivanjem upečatljivih priča o transformacijama brandova i do sada je kroz njihova godišnja nadmetanja 110 članova žirija ocenilo rad stručnjaka iz 51 zemlje u preko 40 tržišnih kategorija, čime je njihov kvalitet, globalni domet i ugled do sada nenadmašen. Njihov rad prenose mediji kao što su The Wall Street Journal, CNN Money ili Bloomberg Businessweek.

Partner projekta je VIM Grupa iz Londona, vodeća svetska mreža za implementaciju branda, a njen CEO Marc Cloosterma ovom je prilikom izjavio kako je implementacija obećanja brenda jednako bitna kao i definisanje tog obećanja.

Anaezi Modu, osnivačica i direktorica REBRAND-a kazala je: „Brend konsultanti kreiraju strategije, sarađuju s dizajnerima, isporučuju i upravljaju željenim brend iskustvima. Važno je jasno razlikovati branding od marketinga i oglašavanja. Branding zaslužuje vlastito priznanje za uspešnu integraciju različitih znanja i za rad kojim branding profesionalci unaprjeđuju različite namere i dotiču mnoge aspekte naših života

Brandoctor je prva regionalna branding agencija, deo Bruketa&Žinić OM grupe, koja je prošle godine obeležila deset godina rada. «Brand je 100% emocija. Brandovi inspirišu ljude, a time naravno i doprinose rastu na tržištu i uspehu poslovanja.», kaže Anja Bauer Minkara iz Brandoctora i dodaje: «Temelj stvaranja inspirativnih brandova jesu znanje i iskustvo. Mi verujemo u brendove koje gradimo, to su brandovi koje i sami koristimo. Bez vere u to što radimo, ne bi bilo niti strasti u tome što radimo. Inspirisani time, pokrenuli smo i prvi regionalni blog o brandingu i brand managementu.».

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.