Doji ŠESTOGODIŠNJU ćerku

Izvor: Mondo, 26.Maj.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doji ŠESTOGODIŠNJU ćerku

Šta nije u redu s ovom fotkom? Majka doji šestogodišnju ćerku, koja kaže da mleko ima ukus bombona...

Foto: Facebook/Maha Al Musa

Maha Al Musa (52) redovno doji svoju ćerku Aminu, a u moć svog mleka veruje toliko da devojčicu nije vakcinisala.

Ova mama iz Bajron beja u Australiji fotografisala se za Woman's Day magazin, dojeći svoju ćerku, odevenu u školsku uniformu, u parku.

"Ponekad ima ukus bombona, ponekad neki drugačiji ukus", objasnila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Amina. "To najviše volim da radim kad nisam u školi. I više dece bi trebalo da radi to, pošto je to dobro za nas."

Amina uobičajeno sisa pre spavanja, ali njena mama kaže da bi je dojila u svakom trenutku, i na svakom mestu kad njena ćerka to zatraži, jer smatra da je to prirodno zadovoljenje prirodne potrebe njene devojčice.

Ova majka troje dece, koja se pridržava stroge paleo-dijete, pojavljuje se i u Diskaverijevoj seriji "Ekstremno dojenje". Fotke na kojima doji ćerku bez dileme postavlja na Facebook, uživa u vremenu koje provede zbližavajući se sa ćerkom na taj način i kaže da je to održava vitalnom.

Amina je za Woman's Day rekla da i ona uživa u spavanju dok sisa i mazi se sa mamom toliko, da će verovatno nastaviti to da radi do osme godine... A mama? Mama je već ranije na Facebooku napisala da smatra da je dojenje devojčice koja uveliko ide u školu sasvim normalno, piše "Dejli mejl".

"Pustite majke i decu da odluče šta je najbolje za njih, u skladu sa svojom porodicom i okolnostima u kojima žive. Jednakost podrazumeva da svi imamo pravo izbora", napisala je pored fotografije na kojoj doji ćerku.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.