Događaj koji bi mogao da uništi porodicu Kardašijan

Izvor: Story, 27.Mar.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Događaj koji bi mogao da uništi porodicu Kardašijan

Oni su jedna od najpoznatijih porodica na svetu, o njima se zna gotovo sve, ali sudeći prema reakcijama mame Džener, ima tu još tajni koje nismo otkrili

Porodica Kardašijan, foto: Profimedia

Više manje porodica Kardašijan otvorena je knjiga. Ipak, čini se kako jedna od najpoznatijih porodica na svetu krije tajne koje nisu za javnost.

Kada smo kod tajni, Rob Kardašijan, zapostavljeni brat slavnih sestara, odlučio je da objavi knjigu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kojoj planira da otkrije baš sve porodične tajne.

Više nije Karleuša! Vratila se stara Kim Kardašijan, a prvu fotografiju pogledajte OVDE.

Svi se slažu kako bi takva knjiga bila pravi rudnik zlata, ali to zlato mama Kris ipak želi da zadrži za sebe. Oni koji poznaju porodicu Kardašijan i koji se sa njima druže, tvrde kako je Kris Džener spremna da uradi apsolutno sve kako bi Roba sprečila da objavi knjigu.

Ovako bi izgledala porodica Kardašijan da je krenula stopama Kim.

Kako izvori navode, spremna je da ide toliko daleko da zatraži sudsku zabranu objavljivanja knjige. Krist Džener navodno ne želi da tako nešto izađe u javnost, ali smatra kako bi ta knjiga sigurno postala best seller.

Rob je inače u porodici poznat kao brat sa čudnim smislom za humor. Često na društvenim mrežama objavljuje, blago rečeno, šokantne sadržaje, ali ih brže bolje izbriše.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.