Više nije stidljiva (FOTO)

Izvor: Mondo, 25.Avg.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više nije stidljiva (FOTO)

Lepotica kojoj je "nedostajalo samopouzdanja" je, na svu sreću, prerasla te mladalačke nesigurnosti...

Tejlor Hil, manekenka iz "jata" Viktorijinih anđela (na svu sreću) prevazišla je nesigurnosti iz tinejdžerskih dana, pa danas njena potpuno gola guza krasi naslovnice.

Septembarsko izdanje V magazina na naslovnoj strani donosi njenu fotku u kožnom topu i - bez gaćica.

Ova slika biće prekretnica u njenoj karijeri, a plavooka lepotica je na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ushićeno objavila: "Toliko sam uzbuđena! Moja PRVA "američka" naslovnica".

I'm so excited to share my FIRST American cover for the September issue of V Magazine @vmagazine with @troyesivan!! Shot by the incredible and legendary @mariotestino, styled by the amazing @paulcavaco and written by @nickremsen. Thank you to everyone at @vmagazine for your support I'm so grateful and can't believe this is real!! Be sure to get your copy, on stands September 1st!!! #V103 #FaceTheMusic

A photo posted by Taylor Hill (@taylor_hill) on Aug 24, 2016 at 5:16am PDT

Ovde možda i nije stvar toliko u tome što je u pitanju američko izdanje časopisa, koliko činjenica da je u pitanju septembarski broj, koji je jedna od važnijih stvari u modnom svetu, i to što je fotke radio čuveni Mario Testino.

U intervjuu za ovo izdanje V magazina, ova dvadesetogodišnjakinja se dotakla i početaka svoje karijere: "Bili smo na jahanju na jednom ranču, i u toku je bilo neko snimanje, a neko je pomislio da smo moje sestre i ja modeli. Mi smo im rekli da je zabuna u pitanju, a onda je fotograf mojoj mami kazao da treba da dođem uNjujork da se bavim modom, i tako sam počela."

Tejlor kaže da bavljenje manekenstvom ima svojih super strana, kao što je "pristup" dizajnerskoj garderobi i aksesoarima, za koje inače nikad ne bi dala toliki novac, ali i da joj je to pomoglo u nečemu što je mnogo važnije: "Nisam uvek bila tako samouverena. Ali, sazrevanje u modnoj industriji me je ojačalo i nateralo da spoznam ko sam i šta sam, a kad se to desilo i moji strahovi su nestali."

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.