Do ponedeljka promotivne cene karata za ovogodišnji Musicology festival

Izvor: Story, 02.Jul.2015, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do ponedeljka promotivne cene karata za ovogodišnji Musicology festival

Drugo izdanje Musicology festivala startuje za manje od tri nedelje, tačnije 23. jula, a trajaće četiri dana na teniskim terenima na Kalemegdanu.

foto: Promo

Posetioci će po izuzetno povoljnim cenama moći da poslušaju osam vrhunskih koncerta fank, soul, bluz, džez, arenbi i hiphop žanrova i uživaju na žurkama u letnjem klubu Bitefartcafe nakon nastupa glavnih zvezda, gde se neretko pojave i sami izvođači i zasviraju još jednom u intimnijoj atmosferi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Neki od izvođača Musicology festivala su: The Brand New Heavies, Gregory Porter, Liv Warfield & New Power Generation Hornz, Electro Deluxe, Duško Gojković i Belgrade Summit Octet, Marčelo i Napeti Quintet i Ničim izazvan.

Karte za Musicology festival prodaju se po promotivnoj ceni, a promotivni period će trajati do ponedeljka, 6. jula, kada će dnevne karte, kao i paketi za četiri dana, poskupeti.

Da podsetimo, karte za Musicology festival možete kupiti na prodajnim mestima širom zemlje i u inostranstvu, kao i putem interneta, a trenutne cene se kreću od 1300 do 1500 dinara za pojedinačne karte, dok je promotivna cena kompleta karata za sva četiri dana 3900 dinara.

Prodajna mesta:

Novi Bitefartcafe - Mitropolita Petra 8

Bitefartcafe summer stage - Mali Kalemegdan 2

Mogućnost internet kupovine:

eventim.rs

ddtickets.rs

gigstix.com

ticketline.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.