Dječaci i E play u Mikser House-u 27. februara

Izvor: Story, 27.Jan.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dječaci i E play u Mikser House-u 27. februara

Još jedan dan beogradsko-splitskog prijateljstva očekuje sve ljubitelje dobrog zvuka u subotu, 27. februara, u Mikser House-u.

Dječaci, foto: promo

Splitski reperi, koji su oduševili publiku na prošlogodišnjem nastupu u okviru festivala Splitski đir u Savamali ponovo će nas obradovati energičnom svirkom, dok će domaću podršku pružiti miljenici domaće publike, beogradski sastav E-Play, koji regionalno Beograd - Split – Beograd nastavljaju sutradan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << 28.februara kada će nastupiti u najvećem gradu Dalmacije.

Diječaci su rep grupa iz Splita, osnovana 2005. godine, regionalno poznata po hitovima Dalmacija, Lovrinac i Narodna. Dječaka je trojica, Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo , i poznati su po pesmama u kojima sa šarmantnom lakoćom i originalnom prirodnošću, vrlo jasno i otvoreno, povremeno duhovito, progovaraju o stvarnosti, a pri tome ne gube urođenu pozitivnu notu. Njihov drugi album “Istina” iz 2011. godine raprodat je za dva dana, dok su za debitantski album Drama dobili Zlatnu kuglu za album godine.

E-Play je alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne- atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni. E – play trenutno svira u postavi Maja Cvetković, Danilo Nikodinovski i Goran Ljuboja Trut. Na turneji 2015. godine imaće i gostujući vokal Kiku Jovanović.

Karte za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa, a specijalna promo cena od 400 dinara važi do 2. februara. Cena ulaznice će od 2. februara biti 600 dinara, a na dan koncerta 800 dinara.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.