Dijete poznatih (II): Bijonse (FOTO)

Izvor: Mondo, 18.Apr.2015, 03:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijete poznatih (II): Bijonse (FOTO)

Evo kako dobru liniju održavaju poznate ličnosti. Pogledajte kako je Bijonse uspela da se dovede do savršenstva ne izgladnjujući se. Kako se hrane Madona, Gvinet Paltrou... čitajte narednih dana.

Foto: AP/Chris Pizzello

Jedna od najlepših žena sveta, koja je svojevremeno izjavila da "nije prirodno mršava", liniju je do savršenstva dovela veganskim načinom ishrane.

Bijonse priznaje da je ranije umela da danima za ručak pojede samo šest kriški paradajza >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i četiri koluta krastavca za ručak: "Morala sam. Na fotografijama izgledate punije nego u prirodi, televizijske kamere 'dodaju kilograme', a u mom poslu disciplina je veoma važna. Ja nisam prirodno mršava. Ja sam prava žena, imam obline."

Danas, ona se pridržava veganskog načina ishrane, ali sebi jednom nedeljno da oduška - uživa u pici i vinu. To sebi može da dozvoli, pošto redovno vežba.

  Veganska ishrana podrazumeva konzumiranje namirnica biljnog porekla, i ima brojne pozitivne efekte na zdravlje, između ostalog, snižava krvni pritisak i holesterol. Ali, ponekad se može javiti nedostatak vitamina B12, vitamina D, kalcijuma i omega-3 masnih kiselina, pa je potrebno pažljivo planirati obroke.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.