Devedeset godina stila (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Jul.2016, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devedeset godina stila (FOTO, VIDEO)

"Želim da izgledam kao kraljica", često kažu devojke kada se spremaju za neki bitan događaj. One sada mogu i da vide, uživo, kako izgledaju haljine o kojima se mašta. Pogledajte i vi...

Povodom proslave 90. rođendana britanske kraljice Elizabete Druge, u Londonu je otvoreno nekoliko izložbi na kojima posetioci, do 19. oktobra, mogu da pogledaju sve što je ona nosila od detinjastva do danas.

Izložbu garderobe i oko 150 predmeta koji pripadaju Elizabeti Drugoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pod nazivom "Devedeset godina stila" otvorena je u Bakingemskoj palati.

Posetioci tu mogu da vide i garderobu koju je za kraljicu dizajnirala njena lična kreatorka Anđela Keli, a koju je nosila na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton 2011. godine.

Pogledajte foto galeriju:

Slične izložbe otvorene su i u dvorcu Vindzor i palati Holirud u Edinburgu.

Pogledajte kako se šije suknja, čuveni tartan, za kraljicu:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.