Definitvno napustila voditeljske vode: Modni kreatori dobiće konkurenciju!

Izvor: Story, 04.Sep.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Definitvno napustila voditeljske vode: Modni kreatori dobiće konkurenciju!

Gotovo svi su komentarisali kada je manekenka i bivša voditeljka Olja Crnogorac na svojim društvenim mrežama prodavala sopstvene haljine. Dok su se drugi smejali, Olja je rasprodala sve haljine i shvatila da lepši pol itekako voli njen stil.

Olja Crnogorac, foto: promo

 S obzirom na to da je sa voditeljskom karijerom gotovo, Olja je rešila da se bavi kreiranjem stvari za lepši pol. Naime, kako saznajemo atraktivna brineta dizajnirala je već nekoliko modela, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << početkom narednog meseca planira i da napravi svoju prvu samostalnu reviju.

- Videla sam da se svima svidja moj stil. Ne bih da ispadne da nekom otimam posao i hleb iz usta, ali rešila sam da svoje poznavanje mode i talanat pretočim u svoj brend koji sam nazvala MONTEGRINA. Dame vole modu, robuju trendovima, a ja sam pripremila nešto sasvim glamurozno, a uz to vrlo povoljno - istakla je atraktivna Olja.

Videćemo kako će njen novi posao ali i ono što priprema prokomentarisati srpski dizajneri.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

OLJA DEFINITIVNO NAPUSTILA VODITELJSKE VODE: Modni kreatori dobiće konkurenciju!

Izvor: Kurir, 05.Sep.2015, 10:40

Dok su se drugi smejali, Olja shvatila da lepši pol itekako voli njen stil..Manekenka i bivša voditeljka Olja Crnogorac rešila je da napusti novinarstvo i pređe u dizajnerke...Dok su se drugi smejali, Olja je shvatila da lepši pol itekako voli njen stil. S obzirom na to da je sa voditeljskom karijerom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.