Darko Lazić smršao 25 kilograma

Izvor: Story, 19.Okt.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić smršao 25 kilograma

Darko Lazić, foto: Vladimir Šporčić

Darko Lazić za tri meseca smršao je čak 25 kilograma! Pevač nije više mogao da podnese ogromnu kilažu, pa je rešio da se ozbiljno pozabavi svojim izgledom. Bez obzira na to što mnogo radi, on je pronašao po dva slobodna sata svaki dan za vežbanje u teretani, a na to ga je naterala i supruga Ana Sević, s kojim ima ćerku Lorenu.

- Smršao sam, ali ovde ne stajem. Trudiću se da lepo doteram liniju, ipak sam ja pevač i ne smem sebi da dozvolim previše kilograma - izjavio je Darko.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zdravlje pre svega: Darko Lazić smršao?!

Izvor: Svet, 19.Okt.2014

Darko Lazić za tri meseca smršao je čak 25 kilograma!. Pevač nije više mogao da podnese ogromnu kilažu, pa je rešio da se ozbiljno pozabavi svojim izgledom.. Iako puno radi, on je morao da pronađe vremena za teretanu, a na sve to je i uticala njegova supruga Ana Sević sa kojom ima ćerkicu Lorenu.. “Smršao...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.