Darko Lazić: Normalno je da se muškarac ugoji u trudnoći!

Izvor: Story, 29.Okt.2014, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić: Normalno je da se muškarac ugoji u trudnoći!

Pevač Darko Lazić komentrišući svoj izgled pravdao se da je višak kilograma zaradio tokom trudnoće, međutim, nije se izjasnio čije...

Darko Lazić, foto: Vladimir Šporčić

Naime, pevač je za potrebe snimanja spota za duetsku pesmu sa Tanjom Savić smršao je 25 kilograma, ali kako kaže, opet je vratio nekoliko kilograma.

- To je normalno da se muškarac ugoji u trudnoći i sad sam se opet ugojio pet kilograma - našalio se Darko, nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je njegova koleginica Tanja Savić pokušala da mu udeli kompliment.

- Ne znam zašto svi pričaju da je Darko debeo, meni uopšte nije - rekla je Tanja tokom gostovanja u emisiji Amidži šou.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Darko Lazić: Normalno je da se muškarac ugoji u trudnoći!

Izvor: Tracara.com, 29.Okt.2014

Otkrio zašto se ugojio (foto: printscreen) Darko Lazić pravdao se da je višak kilograma zaradio tokom trudnoće! Pevač je za potrebe snimanja spota za duetsku pesmu sa Tanjom Savić smršao je 25 kilograma, ali kako kaže, opet je vratio nekoliko kilograma. “To je normalno da se muškarac ugoji...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.