Danas oblačno, uz kišu i grmljavinu

Izvor: B92, 28.Jul.2014, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno, uz kišu i grmljavinu

Beograd -- U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok se ponegde očekuju kratkotrajne vremenske nepogode.

U pojedinim delovima zemlje se očekuju nepogode sa velikom količinom padavina, pojavom grada i pojačanim vetrom.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ), duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od 15 do 20, najviša dnevna od 26 do 29 stepeni Celzijusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
RHMZ navodi i da se danas i sutra ponegde očekuju nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i jakim vetrom.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 19, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

Nevreme praćeno jakom grmljavinom i kišom pogodili su i u subotu i u nedelju u toku noći Beograd. Nevreme je sinoć dovelo do poplava ulica u Nišu.

U Srbiji će u narednih sedam dana, do 4. avgusta, biti promenljivo oblačno i nestabilno, u većini dana sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, cešćim posle podne i uveče.

Moguće su i nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i jakim vetrom, naročito u sredu i četvrtak.

Krajem perioda pretežno sunčano i toplo. Temperatura uglavnom oko prosečnih vrednosti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji i danas oblačno i nestabilno, do 29 stepeni

Izvor: Blic, 28.Jul.2014

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok će najviša dnevna temperatura biti do 29 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod...Meteorolozi upozoravaju da se ponegde mogu očekivati kratkotrajne vremenske nepogode, s velikom...

Nastavak na Blic...

Dana oblačno i nestabilno vreme, temperatura do 29 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jul.2014

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok se ponegde očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa velikom količinom padavina, pojavom grada i pojačanim vetrom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

I danas oblačno, uz kišu i grmljavinu!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jul.2014

RHMZ navodi i da se danas i sutra ponegde očekuju nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i jakim vetrom

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.