Da ti čestitamo ili...?

Izvor: Mondo, 13.Avg.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da ti čestitamo ili...?

Kendal Džener je jedna od najuspešnijih mladih manekenki, a sada se slikala i za naslovnu stranu "Voga". To se mnogima nije dopalo, ali verujemo da se ova lepotica zbog toga nije mnogo potresla.

Foto: Topshop/Splash News

Dok su jedni srećni što je Kendal uspela da osvane na naslovnici "modne biblije", drugi "sahranjuju" ovaj magazin zbog toga što je na naslovnoj strani rijaliti zvezda.

in a room with a bunch of people I love, looking at this cover made >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << me cry. I FUCKING DID IT. SEPTEMBER VOGUE. this is the coolest thing ever! can't thank you enough Anna, for giving me the honor. @voguemagazine’s September issue, photographed by @mertalas and @macpiggott and styled by @tonnegood! See the cover story and photos in the link in my bio. ❤️

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on Aug 11, 2016 at 6:01am PDT

"Počivaj u miru, ‘Vog’ SAD", jedan je od komentara na društvenim mrežama, a dosta je onih koji kritikiju magazin da je postao previše komercijalan.

Kendal je za naslovnu stranu pozirala samo u jaknici u stilu matadora, a naslovnica je ispraćena tekstom "Lice koje je sakupilo milijardu lajkova". I zbog toga su kritikovali "Vog", komentarišući da pravim manekenkama nije važan broj lajkova.

What happens when you get your first @voguemagazine September issue cover. Filmed by @carloalbertoorecchia. See the full cover story in the link in my bio. Music by @kungsmusic

A video posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on Aug 11, 2016 at 10:35am PDT

Kendal je inače ranija izjavila da se na početku plašila da neće uspeti u svetu mode, upravo zbog toga što potiče iz poznate porodice.

"Pre dve godine, kada sam ovo počela, mislila sam da ću se osramotiti, da me niko neće prihvatiti i da će to biti potpuni promašaj", rekla je manekenka, koja je svoj modni debi imala pre dve godine na reviji Marka Džejkobsa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.