Da li je normalno to što razgovarate sa samim sobom? (VIDEO)

Izvor: Story, 27.Jan.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je normalno to što razgovarate sa samim sobom? (VIDEO)

U novoj epizodi emisije Talija - 8 minuta o sreći Gordan Kičić i Rada Manojlović otkrivaju da li se za javni nastup pripremaju vežbajući ispred ogledala, dok Marija Kilibarda iskreno priča u kojim to situacijama voli da razmeni po koju reč sama sa sobom.

Mnogi psiholozi tvrde da je u trenucima uznemirenosti i zabrinutosti dobro razmeniti koju reč sa samim sobom. Stručnjaci, takođe, tvrde da oni koji pričaju sami sa sobom češće postupaju razumno i promišljeno.  A >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << šta vi mislite o tome? U kojim situacijama vi, svesno ili nesvesno, razmišljate naglas?

U novoj epizodi Talije, Luna Lu sa svojim gostima Mirjanom Bobić Mojsilović, Radom Manojlović, Ivanom Tokinom, Marijom Kilibardom, Gordanom Kičićem i Ksenijom Mijatović traži odgovor na pitanje: Da li ste sa sobom na vi ili na ti?

Pogledajte kako su odgovorili gosti emisije:

 

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Talija - 8 minuta o sreći: Pričate sami sa sobom? Otkrijte da li ste normalni (VIDEO)

Izvor: Story, 27.Jan.2015

U novoj epizodi emisije, Luna Lu istražuje da li smo sa sobom na ti ili na vi, a u tome joj pomažu voditeljka Marija Kilibarda, glumac Gordan Kičić, pevačica Rada Manojlović i drugi..U novoj epizodi emisije Talija, Luna Lu sa svojim gostima Mirjanom Bobić Mojsilović, Radom Manojlović, Ivanom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.