Da li anđeli čuvari zaista postoje? Misteriozni glas spasao bebu od sigurne smrti (FOTO, VIDEO)

Izvor: Story, 06.Feb.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li anđeli čuvari zaista postoje? Misteriozni glas spasao bebu od sigurne smrti (FOTO, VIDEO)

Lili Grosbek, beba stara 18 meseci, zahvaljujući nepoznatom ženskom glasu, preživela je saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula njena majka.

Foto: Facebook

Dženifer Grosbek (25), majka petoro dece stradala je u saobraćajnoj nesreći dok se vraćala sa porodične večere zajedno sa svojim najmlađim detetom Lili. Automobil je skrenuo sa puta u severnoj Juti i završio u ledenim vodama reke Fork. Koji je uzrok sletanja i dalje je misterija, iako se ovaj slučaj desio >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u martu prošle godine, piše Yumama.

Posted by Jennifer Groesbeck on Tuesday, November 18, 2014

Automobil u vodi je primetio ribolovac nakon punih 14 sati od katastrofe koja je zadesila porodicu Grosbek. U njegovoj prijavi stoji da je spazio ruku koja viri kroz polomljeni prozor crvenog Dodža.

Na uviđaj su stigli lokalni policajci i vatrogasci koji su očajnički pokušavali da dopru do izlomljenog vozila. Deo njihove istrage snimljen je i kamerom, a video je na internetu pregledan više od hiljadu puta. Na snimku se jasno čuje i glas odrasle osobe koja upućuje poziv u pomoć. Iako su hitno reagovali na ovaj glas, spasioci su ulaskom u automobil otkrili da je jedina odrasla osoba, odnosno vozač, odavno mrtav.

Posted by Jennifer Groesbeck on Sunday, December 14, 2014

Ipak, na zadnjem sedištu nalazila se beba, 18 meseci stara ćerka gospođe Grosbek. Dečije sedište i izvnut položaj istog, držali su bebu iznad ledene vode. Devojčica Lili je u trenutku spasavanja bila u nesvesti i patila je od hipotermije, međutim uspešno je prevezena i oživljena u bolnici.

Nakon što je slučaj rešen, policajci su ipak ostali u velikoj zabuni. Ukoliko je majka umrla još u početnim trenucima nesreće, a Lili je bila u nesvesti, kome je pripadao ženski glas koji su začuli iz auta?

My Angel

Posted by Jennifer Groesbeck on Wednesday, October 9, 2013

Jedan od policajaca, Tajler Bedoez, veruje da zna odgovor. Po njemu, Lili je spasio njen anđeo čuvar, koji je bio sa njom u toj teškoj, sumornoj noći, kada joj je život visio o koncu. Upravo ovo on i objašnjava u svojoj knjizi "Dokaz o anđelima".

Slučaj Lili Grosbek, ipak prkosi svakom logičnom objašnjenju. Četiri svedoka, kao i snimak potvrđuju da tajanstveni glas nije bio umišljen.

Bilo da je reč o anđelu čuvaru ili o totalnoj slučajnosti, možda ipak nismo usamljeni kao što mislimo.

Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:

Upozorenje jednog tate: Roditelji, pazite se opasnosti koja vreba iz čarapice vaše bebe (FOTO)

U čemu grešimo: 11 znakova da ste loš roditelj

Ne dozvolite mislima da odlutaju: 5 saveta za bolju koncentraciju

Karneval u čast najmlađeg stanovnika: Italijanski gradić poželeo dobrodošlicu prvoj bebi nakon 28 godina (FOTO)

Porodična avantura Kristine Bekvalac: Fotografije sa neobičnog putovanja (FOTO)

Izvor: YuMama.com

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.