Čudo života u par minuta (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Feb.2017, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo života u par minuta (VIDEO)

Evo šta se dešava u telu žene tokom trudnoće.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Kad ostanete u drugom stanju, kako beba raste, raste i stomak, tako da vasa radost najveća bude udobno ušuškana, zar ne? U suštini da, ali često gubimo iz vida prostu činjenicu da su u ženskom telu i unutrašnji organi koji trpe strašan pritisak tokom trudnoće.

Zahvaljujući ovom videu Muzeja nauke i industrije iz Čikaga, možete da steknete bližu sliku o tome šta se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dešava u ženskom telu tokom trudnoće.

I, samo još nešto: NIJE ideja da se uplašite, ideja je samo da budete SVESNI ČUDA koje ste "izveli", upravo "izvodite" ili ćete "izvesti" kad dođe vaš pravi trenutak.

Evo i videa, gledajte i divite se ženskom telu:



Izvor: YouTube

Nadate se trudnoći?Kolike su šanse da zatrudnite u toku mesecaOd seksa do začećaOvo se ne govori trudnicama

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.