Čikaške perverzije na sceni ponovo u januaru

Izvor: Story, 18.Dec.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čikaške perverzije na sceni ponovo u januaru

Najavljena tri termina za decembarsko izvođenje predstave Čikaške perverzije u velikoj dvorani Doma omladine su rasprodata, a publika će biti u prilici da ovaj urnebesni komad ponovo vidi u januaru

Čikaške perverzije, foto: Promo

Posle skoro decenijske pauze, slobodnih mesta za predstavu Čikaške perverzije 18, 22 i 26.decembra neće biti.

Čikaške perverzije su uvek izgledale isto, prosto su nepromenjive u svojoj biti. To je priča o ljubavi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << o prijateljstvu, o problemima između muškaraca i žena. To je tema za sva vremena. Takva je i predstava. Uvek će trajati baš zbog toga što se bavi najobičnijim, a u stvari najkomplikovanijim stvarima - , kaže glumac Dragan Gagi Jovanović.

U Čikaškim perverzijama su pored Jovanovića iz prvobitne glumačke postave Branka Pujić i Olga Odanović, a sad im se  pridružio Igor Đorđević.

Rađena po motivima drame čuvenog Dejvida Memeta Seksualne perverzije u Čikagu, predstava je premijerno izvedena 9. marta 1993. godine u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu.

Sledeće izvođenje Čikaških perverzija biće 19. januara 2015. godine u Domu omladine Beograda, a ulaznica košta 1.000 dinara i može se od sutra naći na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim. Predstava počinje od 21:00.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Rasprodate "Čikaške perverzije" za ovu godinu

Izvor: Blic, 18.Dec.2014

Kultna hit predstava "Čikaške perverzije" vraća se pred beogradsku publiku sa tri rasprodata izvođenja 18, 22. i 26. decembra u velikoj dvorani Doma omladine Beograda...Sledeće izvođenje "Čikaških perverzija" biće 19. januara 2015. godine u Domu omladine , a ulaznica košta 1.000 dinara i može...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.