Ćerka Vitni Hjuston i dalje kritično, lekari se bore za njen život!

Izvor: Story, 01.Feb.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Vitni Hjuston i dalje kritično, lekari se bore za njen život!

Bobi Kristina Braun, koja se veoma teško bori sve ove godine sa iznenadnom smrću majke, nalazi se na intenzivnoj nezi, a suprug Nik ju je pronašao u kadi punoj vode bez znakova života

Bobi Kristina Braun, foto: Profimedia

Ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna u kritičnom je stanju i trenutno se nalazi u bolnici, gde se lekari bore za njen život. Dvadesetjednogodišnja Bobi Kristina Braun probonađena je juče u svojo kući u kadi punoj vode bez znakova života. Nju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je pronašao njen suprug Nik Gordon i pružio je prvu pomoć dok nije stigla policija i Hitna pomoć.

Bobi Kristina je stavljena u veštačku komu pošto su lekari primetili otok na mozgu.

Ćerka Vitni Hjuston, koja se još uvek bori sa iznenadnom smrću majke, nalazi se na intenzivnoj nezi, a Nik, koji ju je pronašao, rekao je da ne zna šta se desilo.

- Ne znamo šta se desilo, ne znamo zašto nije davala znakove života - rekao je Gordon.

Njen otac Bobi Braun tvrdi da njegova ćerka nije imala problema sa drogom.

- Krisi se ne drogira, nije pila ili se drogirila i ostavila je cigarete - rekao je njen otac.

Policija još istražuje šta se desilo u domu Bobi Kristine i Nika Gordona.

Podsetimo, muzička diva i Kristinina majka Vitni Hjuston pre tri godine je pronađena mrtva u kadi u hotelskom apartmanu u Kaliforniji. Kao neposredan uzrok smrti navedeno je slučajno davljenje, ali i posledice srčane bolesti i upotrebe kokaina.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.