Ćerka Nikol Kidman zabranila mami da dođe na venčanje!

Izvor: Story, 06.Okt.2015, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Nikol Kidman zabranila mami da dođe na venčanje!

Usvojena ćerka bivših supružnika Nikole Kidman i Toma Kruza, Isabela Kruz (22), venčala se 18. septembra u jednom od prestižnih londonskih hotela.

Foto: Profimedia

Vrlo intimnoj sajentološkoj ceremoniji venčanja Izabele i njenog izabranika, britanskog IT stručnjaka Maksa Parkera, prisustvovalo je tek nekoliko njihovih prijatelja, a zanimljivo je da na spisku zvanica nisu prisustvovali ni mladina majka, ni njen brat Konor.

- Venčanje je bilo veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << intimno, Nikol nije znala da će se Izabela udati. Iako je zbog predstave u vreme venčanja bila u Londonu, nije prisustvovala svečanom činu - rekao je izvor blizak glumici.

 


Prvobitne informacije sugerisale su da mladenci namerno nisu pozvali roditelje, jer su želeli intimnu proslavu bez paparaca, ali pojedini mediji preneli su da je Kruz, koji je navodno platio venčanje, ipak prisustvovao ceremoniji, te da je upravo zbog njega venčanje zakazano za 18, septembar, pošto je on u to vreme bio u Evropi.

Maks i Izabela upoznali su se preko zajedničkih prijatelja početkom ove godine. Maks nije pripadnik sajentološke crkve, za razliku od svoje supruge, njenog oca i brata.

Podsetimo, Tom i Nikol usvojili su Izabelu 1992. godine, a tri godine kasnije i Konora. Oba deteta prihvatili su sajentologiju, koja je navodno uzrokovala loše odnose između Nikol i njene dece. Sajentološka crkva negirala je te tvrdnje, ali šuška se da je upravo to razlog zašto Izabela nije želela da pozove majku na svoje venčanje.

Nikol i Tom razveli su se 2001. godine. Nakon neuspešnog braka sa Kruzom, glumica je uplovila u bračnu luku sa pevačem Kitom Urbanom, sa kojim ima dvoje dece.

Izvor: dailymail.co.uk

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.