Čerka Anđeline Džoli i Breda Pita želi da bude dečak

Izvor: Story, 20.Dec.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čerka Anđeline Džoli i Breda Pita želi da bude dečak

Osmogodišnja ćerka poznatog glumačkog para, Šajlo, više ne želi da je oslovljavaju tim imenom, već želi da je zovu Džon

Šajlo Džoli Pit, foto: Profimedia

Na nedavno odžanoj premijeri Anđelininog filma, Unbroken, devojčica se pojavila u društvu oca i starije braće, Paksa i Medoksa.

Ono što se odmah dalo primetiti - svi su nosili odela.

Kako Anđelina Džoli gleda osobe koje je ne vole, pogledajte OVDE.

Još 2010. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Anđelina je izjavila za Veniti Fer, da Šajlo čezne za tim da bude dečak.

- Ona želi da bude dečak, pa smo morali da joj skratimo kosu. Voli da nosi mušku odeću i mili da je jedna od braće.

Stručnnjaci smatraju da to ne mora da bude nužno poremećaj identiteta, apola ili nešto slično i da je najbitnije da se ne preteruje sa reakcijama.

Zašto Anđelina nije mogla da dođe na premijeru svog filma, pogledajte u video snimku OVDE.

Za dete, kao što je Šajlo, njena želja da bude dečak je blisko povezana sa činjenicom da ima trojicu braće (iako ima i dve sestre), prenosi britanski Telegraph.

- Često deca koja imaju stariju braću i sestre koja su suprotnog pola, žele da ih kopiraju i da budu kao oni. To je normalna faza kroz koju prolaze mnogi mališani - objašnjava klinički psiholog Linda Bler, autorka knjige Srećno dete.

Ovakvo Šajlino ponašanje može da ukazuje i na želju za pažnjom.

- Često deca srednjeg uzrasta u velikoj porodici očajnički pokušavaju da nađu načine da privuku pažnju. Zbog toga su spremni na sve kako bi je dobili - dodaje Bler.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.