Cecina ćerka sa dečkom derbi gledala na stadionu! (FOTO)

Izvor: Story, 26.Apr.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cecina ćerka sa dečkom derbi gledala na stadionu! (FOTO)

Anastasija Ražnatović pohvalila se svojim prijateljima na društvenim mrežama fotografijom sa jučerašnjeg derbija.

Anastasija i Kostadin, foto: Instagram

Anstasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, gledala je večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana zajedno sa svojim dečkom Kostadinom Terzićem, sinom proslavljenog fudbalera i generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Njih dvoje su utakmicu pratili sa tribina stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Rajko Mitić, a naslednica folk zvezde je sliku sa utakmice postavila na Instagramu.

Anastasija je rešila da na pravi način iskoristi vikend, te se sa svojim prijateljima i dečkom nakon utakmice uputila u provod u jedan od beogradskih klubova u kom je provela ostatak večeri.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.