Brutalne scene nasilja: Kontroverzni spot sa Lanom Del Rej procuereo u javnost

Izvor: Story, 22.Nov.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalne scene nasilja: Kontroverzni spot sa Lanom Del Rej procuereo u javnost

Zbog brutalnih scena silovanja, video Merlina Mensona nije objavljen pre godinu dana kada je i snimljen, ali sada je ipak dospeo u javnost

Merlin Menson uvek je voleo da provocira i da kroz svoje kontroverzne spotove šalje poruke. Video koji je snimljen pre godinu dana, a koji zbog brutalnih scena nasilja nije objavljen, ipak je procureo u javnost, a u njemu glumi i pevačica Lana del Rej.

- Snimci su bolesni - samo je kratko rekao reditelj Eli Rot >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u intervjuu kod Larija Kinga.

Neko vreme se i šuškalo kako su Lana i Manson bili u vezi, ali nijedno ni drugo nisu potvrdili vezu.

Poruka videa je puno snažnija. Pokazuje i drugu stranu veze u kojima vlada nasilje a ne ljubav. Nemoguće je ne zapitati se – zašto žene to trpe?

Krajnja poruka je: Ne nasilju nad ženama u bilo kom obliku.



Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.