Brus Džener ugradio silikone u grudi!

Izvor: Story, 01.Apr.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus Džener ugradio silikone u grudi!

Šezdesetpetogodišnji očuh popularnih sestara Kardšijan nedavno je šokirao javnost izjavom da želi da promeni pol.

Brus Džener, foto: Profimedia

Mnogi su tada posumnjali da je reč o još jednnom marketinškom triku, međutim drastična promena njegovog izgleda ne govore u prilog tome.

Nakon niza zahvata kojima se podvrgao, Brus je gotovo potpuno promenio lični opis, a proces promene pola uskoro bi mogao da privede kraju.

Naime, šezdesetpetogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << očuh slavnih sestara Kardašijan rešio je da se podvrgne operaciji povećanja grudi.

- Brus je pre nekoliko nedelja ugradio silikonske implantate. Odlučio se za manju veličinu jer nije želeo da izgleda smešno - rekao je izvor i dodao kako oporavak nije jako težak, ali Brus spava u fotelji kako bi se oporavio što pre.

Pogledajte OVDE kako su članovi porodice Kardašijan izgledali na početku karijere

Bivši atletičar ne sme ništa da podiže i morada nosi grudnjak 24 časa dnevno ali očekuje da će se nakon šest nedelja vratiti svakodnevnim aktivnostima.

- Jako je uzbuđen i konačno oseća da je ovo telo ono što je oduvek želeo - rekao je izvor.

Džener će u narednih nekoliko meseci ukloniti adamovu jabučicu i operisati nos kako bi izgledao ženstvenije. Operaciju potpune promene pola Brus će napraviti u maju ili junu, a možda će za još jedan broj povećati i grudi.

- Ovo je jako uzbudljivo vreme za Brusa, ali i pomalo zastrašujuće - tvrdi izvor.

Dženerovi sinovi Brendon (33) i Brodi (31), kako tvrdi izvor, jako su zabrinuti za svog oca.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Očuh sestara Kardašijan stavio silikone u grudi?!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2015

Brus Džener (65), očuh popularnih sestara Kardšijan nedavno je šokirao javnost izjavom da želi da promeni pol. Mnogi su tada posumnjali da je reč o još jednnom marketinškom triku, međutim drastična promena njegovog izgleda ne govore u prilog tome...Nakon niza zahvata kojima se podvrgao, Brus...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.