Brinete zbog veličine penisa? Nemojte. U ovim pozama je to nebitno

Izvor: 24sata, 09.Avg.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brinete zbog veličine penisa? Nemojte. U ovim pozama je to nebitno

Ako se brinete oko toga da li vam je „vršnjak” dovoljno veliki, postoje poze koje će vam pomoći da povratite izgubljeno samopouzdanje. Pogledajte koje su to poze...

U nekim određenim pozama i tehnikama penis može da se čini većim.

Poza psa

Ova poza idealna je za muškarce i za žensku G-tačku. „Muškarcima daje osećaj kontrole, a žena može da skupi noge i tako suzi vaginalni kanal i pojačati užitak”, tvrdi stručnjakinja Niki Talbot.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << />
Stajaća poza s leđa

Ova poza pruža puno mogućnosti stimulacije, a kako je karlica u toj pozi malo stisnuta, osećaj penetracije je veći.

Poza čarobna planina

Naslažite jastuke i naslonite se na njih. U ovoj pozi bitno je to da partnerka kleči i skupi noge, a i partner se postavlja u poziciju iza nje skupljenih noga. Za ekstra doživljaj stisnite je bedrima i težinom i intenzitet je siguran.

Isprepletite se

Žena je na stomahu naslonjena na laktove, jedna noga ispružena druga savijena u kolenu. Penetracija je dublja, a osećaj pojačan.

Ona je gore okrenutih leđa

U ovoj zanimljivoj pozi koja pojačava užitak i penis se čini većim: muškarac leži na leđima, žena je na njemu, ali okrenula mu je leđa gleda prema nogama. Ona kontroliše pokrete stimulirajući sve svoje erogene zone i lakše će postići orgazam.

Sklupčana poza

Oboje su sklupčani, a on vas je uhvatio s leđa. Jako je intimna jer se potpuno dodirujete, a osećaj je pojačan jer ste oboje skupljeni i sklupčani pa je penis “veći”.

Misionarska poza na nov način

Žena je na leđima, a muškarac joj je raširio i podignuo noge u zrak. On je na kolenima i vlada situacijom.

Misionarska poza s prekrštenim nogama

Ovu zanimljivu pozu verovatno mnogi nisu probali. Naime, žena je na leđima, a muškarac joj prekrsti noge i drži u vazduhu. Stručnjaci kažu kako to stiskanje vredi probati jer je penetracija intenzivna, piše TPortal.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.