Bred Pit: Usporavam karijeru i koncentrišem se na drugu stranu

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit: Usporavam karijeru i koncentrišem se na drugu stranu

Dugo očekivani brak Breda i Anđeline, napokon je sklopljen, a nakon toga je svoju dušu za magazin GQ otvorio novopečeni mladoženja, Bred Pit.

Anđelina i Bred, foto: Profimedia

Ovaj slavni par upoznao se na snimanju filma Gospodin i gospođa Smit, u svojoj zajednici dobili su troje dece i usvojili još troje, a rajem avgusta su konačno postali muž i žena.

Zašto je Anđelina napravila incest sa bratom, pogledajte OVDE.

- Polako usporavam >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << karijeru i koncentrišem se na druge stvari. I iskreno, želim da što više vremena provodim sa decom dok ne odrastu i odu - rekao je Bred u prvom interjuu nakon venčanja.

U intervjuu se osvrnuo i na svoju karijeru.

- Veoma sam izbirljiv kada su u pitanju reditelji s kojima treba da radim. Gotovo uvek moram da govorim Ne. To je najmoćnija reč u šou-biznisu. Posao mora da bude vredan toga da odem i ostavim porodicu na izvesno vreme.

Ali kada je trebao da odgovori šta misli o sreći, dao je zanimljiv odgovor:

Koga Bred Pit smatra svojim najboljim prijateljima, pogledajte OVDE.

- Uvek sam mislio kako je sreća precenjena. Teška vremena dovode nas do boljih stvari - nekad dobiješ a nekada izgubiš - zaključio je glumac.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.