Branko Kockica šokirao svojom izjavom!

Izvor: Story, 29.Avg.2015, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Kockica šokirao svojom izjavom!

Legendarni Branko Milićević iznenadio je javnost svojim neobičnim opisom dece koja su nekada davno gledala njegovu emisiju.

Branko Milićević Kockica, foto: Story arhiva

Izjava Branislava Milićevića, poznatijeg kao Branko Kockica, u roku od nekoliko minuta postala je hit na internetu, a već su se na društvenim mrežama stvorili suprostavljeni tabori.

Jedni se u potpunosti slažu sa onim što je rekao voditelj legendarne emisije za decu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Kocka, kocka, kockica, dok drugi smatraju da je ovoga puta preterao.

- Mislim da deca ništa ne gube zbog toga što televizije više ne emituju emisije poput onih koje sam ja stvarao. Ovi što su kao mali gledali Kockicu sada su veliki, a među njima ima mnogo đubradi.

Šta vi mislite, da li je Branko Kockica u pravu?

Izvor: Telegraf

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.