Brankica Sebastijanović i Nina Janković: Koja od njih je ponela titulu najlepše srpske glumice?

Izvor: Story, 18.Dec.2014, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brankica Sebastijanović i Nina Janković: Koja od njih je ponela titulu najlepše srpske glumice?

U konkurenciji se našlo mnogo lepih mladih glumica, ali samo je jedna odnela pobedu.

Brankica Sebastijanović, Nina Janković, foto: Fejsbuk, Instagram

Portal Telegrafa nedavno je odlučio da sprovede anketu, te svoje čitaoce upita koga smatraju najlepšom srpskom glumicom. Međutim, ovoga puta izbor je bio prilično sužen jer su se za ovu laskavu titulu nadmetale samo glumice mlađe generacije.

Kakve je lekcije Nina Janković >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << naučila u porodičnom domu pročitajte OVDE.

U konkurenciji su se nalazile prave lepotice poput Slobode Mićalović, Katarine Radivojević, Mirke Vasiljević i Marije Karan.

Na koji način se bori za ono što želi Brankica Sebastijanović otkriva u intervjuu za Story.

Ipak, najveću pažnju privukle su mlade glumice Brankica Sebastijanović i njena najozbiljnija protivnica, prelepa Nina Janković.

Koji od ovih momaka je prema vašem mišljenju najlepši srpski glumac?

Najzapaženiji broj glasova ipak je pripao lepoj Brankici Sebastijanović, koja se proslavila ulogama u serijama Samac u braku i Sinđelići, a poznata je i kao bivša devojka kolege Miloša Bikovića, koji i sam važi za jednog od najprivlačnijih glumaca.
Pogledaj vesti o: Nina Janković

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.