Brak Džulije Roberts u krizi?

Izvor: Story, 30.Jul.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brak Džulije Roberts u krizi?

Najplaćenija holivudska glumica koja je u braku 13 godina sa snimateljem Danijelom Moderom izgleda prolazi kroz ozbiljnu krizu...

Džulija Roberts

Lepa glumica se udala za snimatelja 2002. godine, ali izgleda da Moder prilično nezadovoljan njihovim odnosom.

- Deni ne oseća da su istinski povezani. Sve se uvek radi po Džulijinoj volji i nikako drugačije. Ona je hipersenzitivna, u jednom momentu histeriše, a u sledećem mu se izvinjava i ne propušta >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << priliku da okrivi Denija za svaku sitnicu - govori izvor blizak paru.

Glumica prolazi kroz težak emotivni perido s obzirom na to da je u protekle dve godine izgubila majku Beti i polusestru Nensi. To je jako uzdrmalo glumicu i ona od tada ne može da izađe na kraj sa svojim emocijama.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.