Izvor: Story, 02.Sep.2015, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Novković raskinuo sa devojkom zbog koje je ostavio suprugu (FOTO)

Nakon tri i po godine veze hrvatski pevač i slikarka Iva Višošević stavili su tačku na svoju ljubav, a poznati pevač ovim povodom oglasio se na Fejsbuku.

Boris Novković, Foto: Story arhiva

Iva Višošević i Boris Novković upoznali su se na snimanju njegovog spota Ni na nebu, ni na zemlji 2011. godine. Pevač je tada još uvek bio oženjen diplomiranom novinarkom Lucijom, koja je u to vreme bila trudna. Razveli su se nakon devet godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << braka, a zajedno imaju sinove Nou (6) i Bona (3).

Kako me ne bi krivo interpretirali i od ovoga pravili sapunicu odlucio sam ovim putem dati zvanicnu prvu i zadnju izjavu...

Posted by BORIS NOVKOVIC on Tuesday, 1 September 2015

Boris Novković i Iva Višošević: Jedno drugom smo podrška u svemu

- Kako mediji ne bi pogrešno prenosili moje izjave i od ovoga pravili sapunicu odlučio sam da ovim putem dam zvaničnu prvu i poslednju izjavu na tu temu - napisao je Boris.

Boris i Iva

Posted by BORIS NOVKOVIC on Thursday, 23 August 2012

Boris Novković: Još nisam raskrstio sa dečaštvom

- Ljubav između Ive i mene je gotova. Bez obzira na nepomirljive razlike ta ista ljubav spojila nas je karmički, ne samo nas već i sve ljude u interakciji sa nama, oplemenila i obogatila naše i njihove živote, bez obzira na ponekad teži put.

Zato i živimo u svakoj novoj reinkarnaciji, da prožmemo i prođemo određena iskustva, zato ljubav nikada ne treba osuđivati u kojim god okolnostima se dogodila i rodila, za sve postoji razlog. Puno smo dali i naučili jedno od drugog, ali došlo je vreme da svako od nas krene dalje, kako bi svoju misiju još bolje ispunili. Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno, jedino moguće za reč koja nosi esenciju svega
- dodao je hrvatski pevač.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.