Bojan Perić: Jedva čekam da Tri boje zvuka oboji i domove širom zemlje

Izvor: Story, 22.Sep.2014, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Perić: Jedva čekam da Tri boje zvuka oboji i domove širom zemlje

U studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku završeno je snimanje nove muzičke emisije Tri boje zvuka, čija se premijera očekuje ove jeseni

U jednom prostoru, ali na tri bine, nastupaće legendarni, popularni, kao i muzičari mlađe generacije, koji će svoje kompozicije izvoditi isključivo uživo.

Gledaocima, baš kao i publici u RTS-ovom studiju 8, obezbeđena je dobra zabava i uživanje uz pop, rok, a ponekad i elektronsku i džez muziku.

Voditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Tri boje zvuka biće filmski i pozorišni glumac Bojan Perić.

-U Tri boje zvuka očekuju nas tri fantastična gosta u svakoj emisiji, gomila zabave i pre svega odlična muzika koju naši gosti izvode uživo u studiju! Nema plejbejka, već će publika moći da uživa u živom izvođenju pop i rok hitova, svojih omiljenih pevača i bendova. Kada se doda da se sve snima u HD-u, stvarno možemo da očekujemo zabavu vrhunskog kvaliteta - ističe Bojan Perić.

Mladom a već uveliko afirmisanom glumcu snimanje televizijske emisije je svakako nov izazov u karijeri:

- Za mene je prilika da radim ovako nešto, svakako jedan novi izazov, jer do sada nisam imao prilike da radim na televiziji na ovaj način.  S obzirom da sam i sam veliki ljubitelj muzike, i to baš pop roka koji se izvodi u emisiji Tri boje zvuka, uživam u odličnoj muzici već od tonskih proba pa sve do kraja snimanja emisije, i jedva čekam da Tri boje zvuka oboji i domove širom zemlje - ističe Perić.

Snimanje nove muzičke emisije RTS-a počelo je pre nekoliko dana, a ekipa zadužena za realizaciju zadovoljna je ostvarnim do sada.

- Ovo je sjajna prilika za sve muzičare koji žele da se predstave u najboljem svetlu, prvenstveno svojim pesmama i kvalitetnim izvođenjem uživo. Odlična produkcija, savremena scenografija, rasveta i kvalitet zvuka biće nam prioritet. Ovo je složen projekat i u njegovoj pripremi angažovan je veliki tim profesionalaca. Očekujemo da zabavna muzika dobije mesto koje joj pripada na našem medijskom nebu, a mlada generacija neke nove uzore - kaže urednik emisije Jelena Vlahović.

Publika interaktivno učestvuje u stvaranju serijala, sa svojim predlozima gostiju, komentarima i pitanjima za muzičare.

Tri boje zvuka uskoro će naći stalno mesto u programskoj shemi RTS-a. Urednik emisije je Jelena Vlahović, a reditelj Igor Basorović.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Evo emisije za mlade muzičare!

Izvor: Mondo, 22.Sep.2014

Premijera muzičke emisije "Tri boje zvuka" u kojoj će muzičari mlađe generacije izvoditi pesme uživo premijerno će biti emitovana ove jeseni...Mladom glumcu Bojanu Periću poverena je uloga voditelja, koji je otkrio da će u svakoj emisiji imati tri gosta..."Očekujte zabavu vrhunskog kvaliteta!...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.