Biljana Tipsarević: Nije lako biti Jankova supruga

Izvor: Story, 22.Nov.2014, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana Tipsarević: Nije lako biti Jankova supruga

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević i supruga Janka Tipsarevića srećna je što joj poslovna karijera blista, ali ne krije ni da joj je Janko mnogo pomogao u tome.

Biljana Tipsarević, foto: Instagram

Biljana napominje i da brak sa Jankom od nje zahteva veću odgovornost i brigu.

Ovako izgleda kada se Biljana nađe u ulozi modela.

- Brže se čuje za ono što radite kada pored sebe imate uspešnog muškarca čijim se rezultatima ponosi cela >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << nacija. Ali, sa druge strane nisu vam dozvoljene ni najmanje greške. Zato, pre nego što sam počela da se bavim modom, završila sam italijansku akademiju za modni dizajn, i to kad sam već imala master diplomu fakulteta tehničkih nauka i godinama radila u struci - kaže Biljana.

Ona napominje i to da joj posao mnogo znači, ali da je ispred svega bitna porodica, njihova ljubav i podrška.

Ovako Biljana ponosno objavljuje novosti o svom suprugu.

- Porodica je uvek na prvom mestu, a poslu se predajem koliko stignem. Žena mora da pronađe balans, da bude neizmerna podrška suprugu, maksimalno posvećena majka, ali i da ima svoj posao, što iziskuje dobru organizaciju i pomoć. Ponosna sam na supruga i nikada nisam bežala od toga da me neko oslovi kao Jankovu suprugu. Drago mi je kad me tako oslovljavaju, ali ipak najdraže zvanje mi je Emilina mama i na to sam najponosnija - kaže majka desetomesečne devojčice.

A o svom suprugu misli samo najbolje.

Ovako je Biljana ćerkici predstavila lepote Novog Sada.

- Znam koliko je Janko pažljiv, nežan i pun ljubavi prema svima, tako da nisam iznenađena što je divan otac - istakla je Biljana.

Ona trenutno sarađuje sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom i dizajnira komplet u kom će se naša predstavnica takmičiti na svetskom izboru za Elit model luk u Kini.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.