Biljana Tipsarević: Modna priča prestonice

Izvor: Story, 28.Okt.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana Tipsarević: Modna priča prestonice

Talentovana kreatorka otkriva od kojih ideja vodilja nikad ne odustaje i ističe da je tajna dobrog izgleda u skladu između garderobe, prilike i unutrašnjeg osećaja svake žene.

Biljana Tipsarević, foto: Andreja Damnjanović

Od kada sam postala majka, trudim se da mi haljina i autfit pre svega budu udobni i praktični. Ravne cipele mogu biti podjednako šik kao i štikle.Svaki stajling poželjno je upotpuniti odgovarajućim asesoarom. Zanimljiva tašna može >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da učini čudo i od najobičnijeg izgleda, kao i interesantne naočare za sunce.

Ne treba preterivati s nakitom i zato nikada istovremeno ne nosim ogrlicu i minđuše. Uglavnom se opredeljujem za diskretan nakit, a ukoliko je haljina sasvim jednostavna, moj izbor su upečatljive minđuše.

Važno je izabrati odgovarajući autfit za određenu priliku, i to uvek mora biti u skladu jedno s drugim. Ukoliko je haljina dekoltirana, noge ne smeju da se ističu i obrnuto. Devojka treba da ostane ženstvena i da akcentuje ono najlepše na sebi.

Bela košulja je must have u ormaru i odličan izbor za svaku priliku, bilo da se kombinuje s pantalonama, džinsom ili dugačkom suknjom. Crna svilena haljina sa čipkom komad je za sva vremena u ormaru svake zavodnice.

Nije dobro povinovati se po svaku cenu modnim trendovima, treba nositi ono što je u skladu s našim karakterom i osećanjima, a pre svega ono u čemu se dobro osećamo. Pažljivo pri izboru boja! Previše nijansi u jednom stajlingu može da upropasti celokupan izgled.

Piše: Moni Marković

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.