Beogradske perverzije osvajaju Zagreb!

Izvor: Story, 04.Mar.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradske perverzije osvajaju Zagreb!

Hit predstava Čikaške perverzije prvi put od kako se izvodi konačno stiže u Zagreb 2. i 3. aprila u pozorištu Vidra

Bilo je samo pitanje vremena kada će do zagrebačke pozorišne publike stići univerzalni humor Čikaških perverzija, u kojima igraju beogradski glumci Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Ðordević.

Perverzije ne poznaju granice jer je, kako ističe Gagi Jovanović, njihova tema za sva vremena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
- Čikaške perverzije su priča o ljubavi, o prijateljstvu, o problemima između muškaraca i žena. Predstava se bavi najobičnijim, a u stvari najkomplikovanijim stvarima - kaže Gagi Jovanović.

Humoristička predstava Čikaške perverzije u Srbiji već odavno uživa status ogromnog hita - zbog izuzetnog interesa publike zakazana su nova izvođenja 7, 9. i 19. aprila u Domu omladine Beograda, kao i 14. i 15. aprila u Pozorištu mladih u Novom Sadu!

Izvođenja 13. i 14. marta u novosadskom Pozorištu mladih, i 28. i 30. marta u Domu omladine Beograda već sada su RASPRODATA! Za 27. mart u Domu vojske u Pančevu ostalo je u prodaji još jako malo karata!

Ulaznica za aprilska izvođenja Čikaških perverzija u Beogradu je 1.000 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim. Informacije o prodaji ulaznica za Novi Sad i Panćevo mogu se naći u Pozorištu mladih i Domu vojske.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.