Avril Lavinj zaplakala na pitanje o svojoj bolesti: Bila sam bukvalno prikovana za krevet

Izvor: Story, 30.Jun.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avril Lavinj zaplakala na pitanje o svojoj bolesti: Bila sam bukvalno prikovana za krevet

Prošlo je skoro dve godine od kada je Avril Lavinj dijagnostikovana lajmska bolest i to decembra 2013. godine.

Avril Lavinj

Kanadska pevačica je u Good Morning America, prvi put pred kamerama govorila o svom zdravstvenom stanju i bolesti koja joj slaba imunitet.

- Na pola puta sam od tretmana i osećam se mnogo bolje - rekla je poznata pevačica u suzama i dodala da vidi veliki napredak i da je veoma zahvalan jer zna da će se 100 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << oporaviti.

- Bila sam bukvalno prikovana za krevet do oktobra prošle godine - objasnila je ona.

- Mnogi su mi govorili patiš od hroničnog umora ili zašto ne ustaneš iz kreveta Avril, sviraj klavir, to je kao da mi kažu da li ste u depresiji. Tako je bilo skoro mesec dana.

Avril je posetila najbolje lekare, ali moralo je da prođe oko dva meseca kako bi se otkrilo da je u pitanju lajmska bolest.

- Otišla sam kod lekara odmah, krvna slika mi je bila u redu, i nisu mogli da shvate šta nije u redu sa mnom - rekla je ona.

- Posećivala sam i druge lekare i počela sam i sama da im postavljam pitanja 'Da li imam lajmsku bolest? Znam da imam. Da li možete to da proverite? - a onda sam shvatila da treba da posetim specijalistu za lajmsku bolest.

Posle osam meseci potrage za odgovorima za njeno zdravlje i panike, Avril je konačno pronašla pravog lekara.Porodica i fanovi su joj bili vellika podrška i veoma im je zahvalna na tome. Njena odluka da ide u javnost sa ovom opakom dijagnozom je zbog svih onih ljudi koji pate od nje, u cilju da im pomogne.

- Ima nada. Lajmska bolest postoji. Ali možete se oporaviti - rekla je Avril samouvereno.

Avril je obeležila svoj povratak na scenu objavljivanjem novog singla na ceremoniji otvaranja specijalne olimpijade u Los Anđelesu.

Pogledajte:



Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.