Arsen Dedić i dalje kritično: Supruga se ne odvaja od legendarnog pevača

Izvor: Story, 31.Jul.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsen Dedić i dalje kritično: Supruga se ne odvaja od legendarnog pevača

Slavni kantautor zbog komplikacija nakon operacije kuka hitno je primljen u bolnicu, a njegovo stanje još uvek je nepromenjeno.

Arsen Dedić i Gabi Novak, foto: Story arhiva

Legendarni pevač Arsen Dedić prekjuče je prebačen hitno u bolnicu u Zagrebu, samo dan nakon što je proslavio svoj 77. rođendan. Pevač je zbog komplikacija nakon operacije kuka i sumnji da je došlo do sepse prebačen na odeljenje intenzivne nege. Kako lekari navode, trenutno stanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << muzičara je vrlo kritično.

Arsen Dedić se bori za život!

- Članovi porodice su Hitnu pomoć pozvali pre dva dana u popodnevnim časovima i pevač je ambulantnim kolima prebačen na neurološku kliniku bolnice u Zagrebu, zbog sumnje da se radi o šlogu, jer u prvom trenutku nije mogao da govori. Međutim, nakon detaljnih pregleda utvrđeno je da nema smetnji na mozgu, zbog čega lekari sada sumnjaju da je u pitanju sepsa, jer je pre dve nedelje Dediću ugrađen veštački kuk. On je na odeljenju intenzivne nege, lekari pokušavaju njegovo stanje da dovedu u stabilnu fazu, ali im zasad to ne polazi za rukom - objasnio nam je izvor iz bolnice.

Kako bismo proverili kako se sada oseća Arsen, pozvali smo njegovu suprugu, pevačicu Gabi Novak, koja nije želela mnogo da priča, ali nam je potvrdila da njen suprug nije dobro.

Životna priča - Arsen Dedić: Život je rat, a zdravlje najjače oružje

- Razumite me! Svoju privatnost želim da sačuvam za sebe. Ne bih ništa da govorim. Nek bude kako bude, a daće bog da moj Arsen bude dobro i da se sve završi kako treba - rekla nam je zabrinuta Gabi, koja se ni u bolnici ne odvaja od svog supruga. Podsećanja radi, Dedić je pre nekoliko godina bio podvrgnut transplantaciji jetre, zbog čega je njegovo zdravstveno stanje već narušeno.

Izvor: Alo!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.