Andrija Milošević: Ženim se u nedelju!

Izvor: Story, 22.Sep.2014, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Milošević: Ženim se u nedelju!

Glumac je potvrdio da razmišlja o svadbi

Andrija Milošević, foto: story press

Jedno od čestih pitanja koje se postavlja glumcu Andriji Miloševiću je: Kada će na red doći njegova svadba! Ovog puta, Andrija je doskočio sa odgovorom.

- Ženiću se u nedelju. Kako koje godine? Neke - kaže šeretski Andrija Milošević.

Popularni glumac je već nekoliko meseci u srećnoj vezi sa devojkom koja nije iz javnog života.

Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << on se vratio filmu i sada u komediji Mali Budo igra doktora Pavićevića i kolega je Petra Strugara.

- Drugačije sam ga odigrao. Ljudi su se iznenadili mojim doktorom. Namerno sam uradio tako, nisam se bavio mojom karakterističnom ekspresijom - kaže glumac.

Andrija se nekoliko godina nije previše pojavljivao ni u filmu ni na malim ekranima. Sam je tako odabrao, kaže.

- Malo sam se zasitio, zato sam morao da se povučem da ne budem u centru pažnje. Radim sad jednu predstavu u kojoj četiri glumca rade 80 uloga - rekao je Andrija

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Andrija Milošević: Rešio sam da se ženim

Izvor: Svet, 22.Sep.2014

Glumac Andrija Milošević potvrdio je da je spreman na brak, kaže biće to u jednu nedelju, ostaje da vidimo koju.. “Ženiću se u nedelju. Kako koje godine? Neke”, kaže šeretski Andrija.. Popularni glumac je već nekoliko meseci u srećnoj vezi sa devojkom koja nije iz javnog života. Andrija...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.