Andreja Pejić: Prva transrodna manekenka na stranicama američkog Vogue-a! (FOTO)

Izvor: Story, 22.Apr.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreja Pejić: Prva transrodna manekenka na stranicama američkog Vogue-a! (FOTO)

Protekla godina bila je posebna za Andreju Pejić. Nakon operacije promene pola 2014. godine, Pejić je snimila dokumentarac o svom iskustvu, a sada s ponosom može da kaže da je prva transrodna manekenka koja je potpisala ugovor za Vogue!

Andrej Pejić, foto: Profimedia

Nakon što su joj brojni stručnjaci savetovali da ne prolazi kroz iskustvo promene pola budući da bi to moglo negativno da utiče na njenu karijeru, jer bi time mogla da izgubi autentičnost, Andreja >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je ipak odlučila da ostvari svoj životni san.

- Da su mi na početku karijere rekli da ću se pojaviti na čak četiri stranice američkog Voguea, ne bih im verovala. Zapravo, mnogi ljudi su mi govorili da nikada neću uspeti. Zato možete da zamislite kako se sada osećam! - napisala je Andreja na svojoj Facebook stranici zahvalivši se Ani Vintur, Toni Gudman, Patriku Demarčeleru i Heleni Suric, istaknuvši važnost činjenice da ovim angažmanom predstavlja sve manjinske grupe, čime otvara vrata i ostatku modne industrije da uradi isto.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.