Anđelininim stopama: Još jedna zvezda odstranjuje jajnike!

Izvor: Story, 27.Mar.2015, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelininim stopama: Još jedna zvezda odstranjuje jajnike!

Slavna Keli Ozborn pozdravila je odluku Anđeline Džoli da zbog straha od raka ukloni jajnike i jajovode, i priznala da i nju čeka ovakav zahvat.

Keli Ozborn, foto: Instagram

Nakon što je Anđelina Džoli izjavila da je odstranila jajnike i jajovode, jer su joj otkrili početni stadijum raka, Keli Ozborn u emisiji The Talk otkrila je da će i ona odstraniti jajnike, jer nosi BRCA1 gen.

- Moja mama nas je naterala da se svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << testiramo, nakon što je otkrila da ga i ona ima, pa je napravila dvostruku mastektomiju. Slažem se s tim sto posto i znam da ću to jednog dana morati i ja da uradim - rekla je Keli i dodala da, ako će imati svoju decu, želi da ih gleda kako rastu i da ih podržava koliko može.

Potresno pismo Anđeline Džoli u kojem obrazlaže svoju odluku da ukloni jajnike i jajovode pročitajte OVDE

- Čestitam Anđelini, jer je ljudima ukazala pažnju na to, pa će ljudi sada ići na testiranje - rekla je Keli.

Njena majka, Šeron Ozborn (62) saznala je 2002. godine da ima rak debelog creva. Operacija je uspešno prošla, ali kad je saznala da nosi gen zbog kojeg postoji mogućnost da oboli od raka dojke, podvrgnula se dvostrukoj mastektomiji( operaciji obe dojke).

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.