Anđelina Džoli nasmejana nakon operacije: Reakcija njenih ćerki će vas oduševiti!

Izvor: Story, 30.Mar.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli nasmejana nakon operacije: Reakcija njenih ćerki će vas oduševiti!

Poznata glumica se prvi put pojavila u javnosti na dodeli nagrada Kids\' Choice nakon objave o operaciji kojom je odstranila jajnike i jajovod, a njena deca su joj bila najveći navijači

Anđelina Džoli, foto: Profimedia

Slavna glumica, režiserka i humanitarka, Anđelina Džoli velika je inspiracija mnogim ženama širom sveta.

Na dodeli Kid's Choice pojavila se vidno raspoložena sa velikim osmehom na licu u crnoj Versace haljini u >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << društvu svojih čerki, desetogodišnje Zahare i osmogodišnje Šajlo. Osvojila je nagradu za glavnu ulogu u filmu Maleficent, a reakcija njene dece je neprocenjiva!

Tokom svog govora zahvalnosti poslala je važnu poruku svoj deci koja gledaju popularan šou

- Htela sam samo da kažem, da kada sam ja bila mala, baš kao Maleficent su mi rekli da sam drugačija. Osećala sam se kao da ne pripadam, bilo je peglasno, prestrastveno, nikada dobro...Onda sam jednog dana shvatila nešto što čete i vi nadam se shvatiti. Drugačije je dobro! Tako da se ne morate prilagođavati drugima, budite svoji! Nikada ne pokušavajte da budete nešto što niste. Kda vam neko kaže da ste drugačiji, samo se nasmejte i budite ponosni. I kao vaša omiljena zlica, još bih dodala: slobodno tu i tamo upadnite u nevolje. To je dobro za vas - poručila je Anđelina.



Inače Džoli se uspešno oporavlja od nedavne operacije kojom je odstranila jajnike i jajovode.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.