Anđelija žiri Pinkovih zvezdica ostavila bez daha (VIDEO)

Izvor: Story, 01.Nov.2014, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelija žiri Pinkovih zvezdica ostavila bez daha (VIDEO)

Anđelija Milenković sa pesmom Čekala sam oduševila žiri Pinkovih zvezdica i dobila je svih pet glasova.

Dok je Anđelija puna energije izvodila pesmu, ceo žiri je zaigrao.

- Evo primera kako jedno dete treba da se ponaša na sceni. Bila si sjajna, ali nije bilo besprekorno - rekla je Goca, a Milan i Leontina su se odmah pobunili:

- Šta nije bilo besprekorno?!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
- Postavila si nove standarde. Svi su do sada dobro pevali, ti si imala kompletan nastup. Ti delujes kao odrasla zvezda, nisi zvezdica ti si zvezda. Ti možeš da staneš rame uz rame sa onima koji snimaju pesme i da ih pokosiš na sceni. I Bijonse je broj jedan zbog toga što ona tu scenu rilja. Ti si to pokazala tako mala i ja očekujem od tebe mnogo - oduševljeno je govorio Milan, dok je Hari kratko samo dodao da je ona verodostojna.

- Neverovatna glasa u glasu ima i taj vibrato i ušla je u pesmu potpuno - rekla je Leontina, a Jelena je dodala:

- Imamo kompletnu zvezdu.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.