Anabelina dvogodišnja ćerka oduševila javnost: Ja sam Blankica Atijas! (VIDEO)

Izvor: Story, 26.Nov.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabelina dvogodišnja ćerka oduševila javnost: Ja sam Blankica Atijas! (VIDEO)

Popularna pevačica podelila je sa javnošću video koji je raznežio mnoge

Anabela i Blankica, foto: Instagram

Poznata pevačica Anabela Atijas ne krije koliko uživa u vremenu koje provodi sa svojom porodicom, a najnovija u nizu objava na društvenoj mreži Instagram potpuno je raznežila njene mnogobrojne sledbenike.

Anabela Atijas: Posle svega, najviše se plašim ljudi

Naime, Anabela je kamerom zabeležila simpatičan razgovor sa njenom dvogodišnjom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ćerkicom Blankicom, a video je odmah podelila sa svojim fanovima.


Anabela Atijas: Blagoslovena sam sa tri ćerke

- Ona je Blankica Atijas - kratko je napisala ponosna mama uz objavljeni video koji je izazvao lavinu komentara oduševljenih fanova.


S godinama sve lepša: Pogledajte kako je Anabela izgledala pre 20 godina (FOTO)


A video posted by Anabela (@anabelci) on Nov 26, 2015 at 5:44am PST

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goca Tržan: Idealna šminka za zimske dane (FOTO)

Izvor: Story, 26.Nov.2015

Popularna pevačica trenutno uz najbliže uživa u prestonici Mađarske, odakle redovno deli fotografije sa svojim pratiocima..Goca Tržan, foto: Instagram..Goca Tržan otputovala je u Budimpeštu, gde uz svoje najbliže odmara od poslovnih obaveza. Pevačica je putem svog Instagram profila podelila...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.