Anabela Atijas: Gagi je bio pod uticajem loših ljudi, ali sada je sjajan!

Izvor: Story, 29.Jan.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela Atijas: Gagi je bio pod uticajem loših ljudi, ali sada je sjajan!

Anabela Atijas juče se pojavila na ročištu povodom podele imovine sa bivšim suprugom i obaveza koje imaju prema deci, nakon čega je prokomentarisala ishod

Anabela Atijas, foto: Vladimir Šporčić

 Anabela je stigla sa malim zakašnjenjem, a u Palati pravde zadržala se svega 20 minuta. Po izlasku iz zgrade bila je vidno zadovoljna i raspoložena da prokomentariše ishod.

- Danas sam došla samo da kažem da smo se Gagi i ja dogovorili o svim obavezama >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << prema deci. Stan na Vidikovcu, koji smo zajedno stekli dok smo bili u braku, prepisan je na decu, ali će on, naravno, biti u njemu dok je živ. Bitno je samo da deci nešto ostane od njega. Gagi nije plaćao alimentaciju, pa se nakupila ogromna suma, ali i to je rešeno. Gagi je već imao ročište na kojem se uredno pojavio, sada je red na mene - rekla je pevačica.

Anabela i Luna u istom stajlingu: Kakva majka takva ćerka (FOTO)

Anabela je takođe dodala da je Gagi kao otac tu za njihove devojčice.

- On sad brine o deci i tu je za njih, a to je najvažnije. Dogovorili smo se da tu sumu ne treba da isplati, već da im pomaže koliko može. Meni ništa ne treba, samo da su moje devojčice srećne, a one ga obožavaju - obrazložila je ona.

Anabela je želela da istakne da se njen bivši suprug promenio i da su sada u odličnim odnosima.

- Gagi je sada drugi čovek. Zaista se promenio i mnogo više brine o devojčicama. Ipak, one su najviše ispaštale zbog svega. To što smo se mi razveli ne znači da decu treba bilo ko od nas da zapostavi. Luna i Nina su veoma vezane za njega i potreban im je otac. Ranije je bio pod uticajem loših ljudi, koji su ga loše savetovali, ali to je sada prošlost i, hvala bogu, njegov odnos prema devojčicama je sada sjajan - rekla je pevačica za Alo.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.