Ana Stanić: Sinu i mužu pokazala sam gde sam letovala kao devojka

Izvor: Story, 20.Sep.2014, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Stanić: Sinu i mužu pokazala sam gde sam letovala kao devojka

Posle odmora na Azurnoj obali, pevačica Ana Stanić i njen suprug Momčilo Lavrnić zaputili su se na Zlatibor kako bi njihov sin Vuk boravio na svežem vazduhu i jeo šumsko voće

Ana Stanić, foto: privatna arhiva

Pop pevačica Ana Stanić (38) ništa ne prepušta slučaju kada je reč o vremenu koje odvaja za odmor sa svojim najmilijim muškarcima. Iako zaokupljena brojnim obavezama, uspela je da mesec dana provede sa najdražima. U zagrljaju sina Vuka (3) i supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Momčila Lavrnića (42), inače privatnog preduzetnika i suvlasnika lanca radnji obuće,  otisnula se put Zlatibora gde je odsela u prirodnom ambijentu hotela Vila atera.

- Na Zlatibor sam otišla zbog deteta da bi Vuk udisao svež vazduh i jeo šumsko voće. Dane smo provodili u šetnji po šumama, bili smo u Drvengradu, Sirogojnu... Ručali smo u restoranima domaće kuhinje u prelepoj prirodi – opisuje pevačica koja na putovanjima najčešće dobija inspiraciju za pisanje pesama. Šum talasa i prelepi pejzaži raspirili su njenu kreativnost i pre opuštanja u čarima pomenute planinske lepotice jer se Ana na Zlatibor uputila pravo s Azurne obale gde je takođe letovala sa dragim ljudima. Za razliku od odmora u zapadnoj Srbiji gde je odabrala hotelski smeštaj, na Azurnoj obali odlučila je da iznajmi kuću.

- U Francuskoj smo bili sa prijateljima. Najviše vremena proveli smo u gradiću koji se zove Jer i nalazi se na obali, nadomak Sen Tropea. Prepustili smo se lepotama obale, prelepim plažama i predivnoj francuskoj kuhinji – prenosi sveže utiske poznata Beograđanka koja je u brojnim mediteranskim destinacijama uživala i pre nego što je 2010. godine stupila u brak.

- Obišli smo Kan, kao i ostrvo Porkerol gde nema automobilskog saobraćaja. Na čarobne plaže tamo se odlazi biciklima. Prvi put posetila sam ga još dok sam bila devojka i imala sam želju da Vuk i Momčilo vide tu prelepu prirodu i gradić – iskreno priča nekadašnja članica grupe Moby dick koja je istinsku slavu doživela tek kada je krajem devedesetih započela solo karijeru. Zbog toga ljubitelji čistog pop zvuka željno iščekuju njen album koji je u pripremi.

- Sve vreme razmišljala sam i o tome šta se događa u Beogradu, gde su saradnici nastavili sa miksom pesama za moj novi album. Ostatak leta bila sam u studiju i s velikom radošću dorađivala najsitnije detalje na pesmama kako bih publici posle duge diskografske pauze pružila što zreliji i kvalitetni zvuk – dodaje popularna pevačica koja bi novi CD trebalo da predstavi kroz mesec dana.

Piše: Nikola Rumenić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.