Ana Sević i Darko Lazić: Maštamo o velikoj porodici

Izvor: Story, 29.Mar.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Sević i Darko Lazić: Maštamo o velikoj porodici

Ana Sević i njen suprug Darko Lazić, koji su u braku već dve godine, kažu da im je najveći uspeh njihova ćerka Lorena.

Darko Lazić i Ana Sević, foto: Story arhiva

Kako su otkrilim njih dvoje maštaju o velikoj porodici, a njihovu ljubav pripisuju sudbini.

- Svidela mi se na prvi pogled još kada sam je video na takmičenju. Kada sam je upoznao malo bolje, znao sam da će biti moja kad-tad - rekao je Darko.

- Uvek je bila drugačija >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << od svih devojaka koje sam poznavao. Ima svoj stav, držanje i to je izdvaja u masi istih. Privukla me je svojim izgledom, a kada smo počeli da se družimo, jasno je bilo da je ona sve što ja volim i ka čemu težim. Dobar je čovek, iskrena je, dobra majka, vredna je. Iz dana u dan sam sve ponosniji na nju - rekao je Lazić. Ipak, zasmeta mu, kaže, njena upornost i energičnost.

- Kod nje mora odmah sve i sad, dok sam ja malo opušteniji. Ipak, mislim da je to dobra kombinacija jer se dopunjujemo. Volimo sitne pažnje i stalno činimo lepe stvari jedno drugom. Ana je definitivno moja idealna polovina - rekao je Darko.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.