Ana Sević: Od muža mi rođendanski pokloni stižu danima

Izvor: Story, 21.Okt.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Sević: Od muža mi rođendanski pokloni stižu danima

Pevačica Ana Sević juče je rođendan proslavila u krugu svoje porodice, a večeras će se zabaviti sa prijateljima.

Ana Sević, foto: Instagram

Za razliku od prošle godine, kad su Ana Sević i njen suprug Darko Lazić zajedno slavili rođendane priredivši žurku za pamćenje za brojne prijatelje i kolege, ove godine njihova slavlja su odvojena i znatno skromnija.

Ovako je to izgledalo prošle godine.

Pevačica kaže da joj je najlepše kod kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sa suprugom Darkom i ćerkom Lorenom.

- Ovaj rođendan mi je prelep jer je prvi koji slavim uz moju Lorenu. Sinoć sam slavila u krugu porodice, a večeras ću sa prijateljima u intimnoj atmosferi, mnogo drugačijoj nego što je bio lumperaj prošle godine, kada smo Darko i ja slavili zajedno naše rođendane - ispričala je Ana za Blic.

Ovako o roditeljstvu govori Darko.

Slavljenica ne krije da je dobila mnoštvo lepih poklona od drugarica, prijatelja i porodice. Ističe da joj, očekivano, već u ponoć rođendan prvi čestitao suprug.

- Darko mi je prvi čestitao. Muž mi je veoma pažljiv, pa mi pokloni od njega stižu danima - kaže pevačica koja planira da još godinu dana bude na porodiljskom odsustvu.

Mesec dana nakon porođaja, Ana Sević je izgledala OVAKO.

Ana poručuje da uživa u majčinstvu i da je ovaj rođendan dočekala srećnija nego ikad.

- Jedini poklon vredan pominjanja je naša ćerka Lorena i ništa na ovom svetu ne može biti vrednije i važnije od toga - kaže pevačica, koja je pre tri meseca postala majka.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.