Ana Pendić: Ako Sara poželi, neće biti jedinica

Izvor: Story, 29.Mar.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Pendić: Ako Sara poželi, neće biti jedinica

Voditeljka Ana Pendić Radoš drugi put ove zime boravila je na Kopaoniku sa suprugom i ćerkom, a sve je bilo podređeno njenoj naslednici, kojoj ne planira da podari brata ili sestru u skorije vreme.

Ana Pendić, foto: Privatna arhiva

Voditeljka Ana Pendić Radoš (37) nedavno je boravila na Kopaoniku sa suprugom Vojkanom Radošem (38) i njihovom jednoipogodišnjom ćerkom Sarom. Krajem 2014. oni su prvi put vodili svoju naslednicu na ovu planinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << a pošto je ona bila oduševljena susretom sa snegom, roditelji su odlučili da je ponovo odvedu na zimovanje. Tokom druge posete najpoznatijem ski-centru u Srbiji, Vojkan je uglavnom skijao, a Ana i Sara šetale, uživale u igranju i sunčanim danima. Predvečerja su bila rezervisana za nezaboravne zajedničke trenutke.

- Prvi put bili smo na Kopaoniku krajem decembra, a pošto se Sari taj boravak toliko dopao, odlučili smo da ponovimo provod. Tada nije bilo dovoljno snega da Vojkan skija, pa smo uglavnom šetali. Sada smo nas dve uživale, dok se on spuštao niz padine. Išli smo s velikim društvom, pa smo uvek imale s kim da sednemo na kafu, sunčamo se i opuštamo – priča šarmantna voditeljka televizije Pink i otkiva šta njena devojčica najviše voli da radi.

- Sara je veoma druželjubiva i obožava drugu decu. Pored zabave na snegu i sankanja, očarana je vožnjom kliska. Voli i da sedi s nama u kafiću, pa tada kao i ona pije kafu iz plastičnih šoljica – objašnjava voditeljka i ističe čiji geni više preovlađuju kod njene naslednice.

- Naša ćerka fizički mnogo liči na Vojkana, bar tako svi kažu, a ja sam subjektivna i ne primećujem to. Ipak, nadam se da će podsećati i na mene kada bude malo starija. Što se tiče karaktera, pokupila je i od mene i od njega neke osobine – priča Ana i dodaje da proširenje porodice nije aktuelna tema u njihovom domu.

- Još ne razmišljamo u tom pravcu, dogodiće se kad se dogodi. Svi mi kažu da je prelomni trenutak taj kada dete dovoljno poraste i poželi da ima brata ili sestru. Za sada to nemamo u planu, ali ako Sara bude zahtevala, rado ćemo joj podariti brata ili sestru.

Ana uživa u svakom trenutku koji provodi sa svojom ćerkicom, ali ističe da će se rado vratiti na male ekrane kada se usaglasi s menadžmentom televizije oko odgovarajućeg projekta.

- Uvek sam mislila da sam žena koja treba da radi ceo život, ali iznenadila sam samu sebe time što uživam u svakom trenutku koji provedem sa svojom ćerkom. Nemam nikoga da mi čuva dete, sama sam zadužena za nju i beskrajno uživam u tome. Budimo se i ležemo zajedno. Ona je već velika, može da se igra i učestvuje u aktivnostima sa mnom: kuvamo, zalivamo cveće, voli da se igra sa šerpicama... – priča Ana ističući da baš sada proživljava najlepše trenutke u životu.

 - Sada živim najsrećniji period svog života. Nisam mislila da sam kućni tip, ali prija mi ta promena. Pronašla sam se, mada mi pomalo i nedostaje posao. Pored ćerke naučila sam da uživam u nekim stvarima koje sam uzimala zdravo za gotovo i spoznala sam pravu sreću. Ranije nisam imala vremena za šetnje u koje sada često idem s njom. Naučila sam da uživam u običnom sunčanom danu, šetnji, kafi dok ona trčkara oko mene i igra se – zaključuje Ana.

Piše: Ksenija Konić 

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.