Ana Bebić i Željko Vasić predstavili duetsku pesmu: Ljubav se raspala kao Jugoslavija! (VIDEO)

Izvor: Story, 29.Jul.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Bebić i Željko Vasić predstavili duetsku pesmu: Ljubav se raspala kao Jugoslavija! (VIDEO)

Pevačica Ana Bebić i njen kolega Željko Vasić svoje dugogodišnje prijateljstvo pretočili u muzičku saradnju i našli se na pola puta u zajedničkoj numeri pod nazivom Jugoslavija.

foto: Screenshot

Duetsku pesmu uradili najveci hit mejkeriFilip Miletić i Miloš Roganović, a realizaciju spota prepustili su kreativnom Goranu Đukanoviću, koji je zajedno sa kostimografom Srđanom Perićem na šaljiv način dočarao bivšu Jugoslaviju. A kroz zanimljivu prizmu, Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i Željko govore, tj. pevaju o muško-ženskim odnosima.

- Na razne načine se pevalo i govorilo o vezama, ali verujem da još niko to nije učinio kroz metaforu Jugoslavije. Moram priznati da sam potpuno uzivala u saradnji s Zeljkom koji je veliki čovek i profesionalac. Na samom snimanju spota bilo je dosta smeha i pozitivne energije, što se nadam da će i publika širom regiona prepoznati - kaže Ana.

 

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.