Aleksandar i Iva Ćirić: Uskoro roditelji dečaka

Izvor: Story, 29.Mar.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar i Iva Ćirić: Uskoro roditelji dečaka

Slavni vaterpolista Aleksandar Ćirić i njegova supruga, balerina Iva, uskoro će postati roditelji po drugi put, tako da će njihova ćerkica Zoja dobiti brata

Aleksandar i Iva Ćirić, foto: Story press

Slavni sportista, bivši srpski reprezentativac i vaterpolista VK Radnički iz Kragujevaca Aleksandar Ćirić (37) i njegova supruga Iva (33) s kojom više od deset godina u braku, uskoro će postati roditelji dečaka, a prinovi se najviše raduje njihova ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Zoja (4). Lepa balerina broji poslednje dane svoje druge trudnoće, a sa prijateljima voli i da se našali kako polako postaje poput čuvene Gerogine, jedne od junakinja kultne predstave Radovan treći.

Vest o novom članu u porodici Ćirić posebno je usrećila i Ivinog oca, legendarnog glumca Mišu Janketića (77), koji se neizmerno raduje još jednom unučetu. Jedni od najartaktivnijih supružnika srpske prestonice pre nekoliko godina povukli su se iz javnog života, tako da ih je skoro nemoguće videti na gradskim dešavanjima, a svoju intimu i porodičnu sreću čuvaju samo za sebe okruženi iskrenim prijateljima i članovima familije.

Nekada omiljeni neženja i atratkivna umetnica upoznali su se pre skoro petnaest godina, a susret koji je promenio njihove živote dogodio se u jednom kafiću u blizini Narodnog pozorišta, gde je Iva nakon napornih proba došla da se opusti sa drugaricom, dok  je Aleksandar slučajno svratio. Simaptije i strasti odmah su obuzele mladi par, a nakon tri godine idilične veze, ljubav su krunisali brakom početkom septembra 2004. godine. Ćirići su dugo vremena želeli da zasnuje porodicu, ali im to sticajem okolnosti nije uspevalo, sve do 2011. godine kada je u njihove živote došla ćerka Zoja.

- Deca su kruna svake ljubavi, mladi smo i ima još vremena, ali zaista razmišljamo o tome... Pol mi je sasvim nebitan, važno je samo da dete bude živo i zdravo. Budući da smo Iva i ja odrastali u skladnim i višečlanim porodicama, voleli bismo da imamo bar troje dece i da nam dom bude stalno ispunjen smehom i grajom mališana - rekao je Aleksandar u intervjuu za Story, u vreme kada je sa suprugom očekivao njihovo prvo dete.

Piše: Danilo Mašojević

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.